lördag 13 december 2008

vurpa och besök på förlossningen...

Tog en tur till Täby centrum för att se lite folk. Men det var inte lite folk vi fick se, utan hysteriskt mycket... Sen ringde vi till Ann och Herman och åkte dit och fikade och tittade på det nyrenoverade sovrummet. Det har blivit jättefint!

På väg därifrån lyckas klantskallen Emma snubbla och ramla på asfalten... Skrapade upp knogarna och benet men blev förstås direkt orolig för Klumpen. Instinktivt skyddade jag magen, men oron börjde gro ändå, så vi ringde förlossningen och fick komma in på koll. Fick ligga 40 minuter med CTG och Klumpen visade sig må prima därinne. :o) Sen kom läkaren och gjorde ett ultraljud, och även det var utan anmärkning. :o) Så nu har vi sett förlossningsavdelningen, det var jättefint och kändes bra. Personalen var jättegullig och det var verkligen en trygg miljö. Känns bra att det är där vi ska föda inom en vecka. :o) Vi får väl hoppas att det kommer igång snart. :o)

Vi har tyvärr inte sett nåt luciatåg idag :o(

8 kommentarer:

Lotta sa...

Nämen Emma då..Tänkte just om ni var där idag åsså läser man detta!Va skönt det gick bra iaf.Sudiebesök ja,vi var ju in i v32 då det drog igång för oss..kändes jättebrabra få vara där som "patient" innan faktiskt, så jag förstår precis vad ni menar.Försök hålla dig på benen 1v till nu :-) Kram på dig & lilla klumpen

Helen P sa...

oj, oj, och vi som varit mest oroliga över gänget som åkt tor Rommehed idag för att äta julbord med släkten. Å så går du och ramlar på platta marken. Vilket sjukhus förresten DS?
Kram H & T

Jenny sa...

Vilken tur att ni inte skadade er. Skönt att höra också att DS verkar vara bra och har fin miljö. Jag gillar inte sjukhusmiljöer. Går o väntar nu... Är 1 dag över bf. /Jenny

marre sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mormor sa...

puss på Klumpen....

Niklas sa...

Administreras bloggen från Kina? Jag trodde alla fick skriva vad dom ville men tydligen inte "Det här inlägget har tagits bort av bloggadministratören.". Sedan vill jag fråga emma hur hon stavar "Instingstivt"

wanda sa...

Vi kan knappt hejda oss nu; jag & Linnéa. Vi är jättenyfikna på klumpen. Framförallt efter sms:et Nisse fick inatt. :) Otroligt spännande!

Lotta sa...

Åh,nu blir man ju jättenyfiken här... :-)
Håller alla tummar!