tisdag 9 december 2008

Barn kan andas under vattnet... Och är jag en elefant?

Ännu ett bra, antagligen helt sant citat från Vi Föräldrars Handbok om barn: "Det är bra att börja med babysim före sex månaders ålder. Sedan avtar dykreflexen som gör att barnet kan andas under vattnet."
Då känns alltså babyflytvästar helt överflödiga, barnen kan j ändå andas under vattnet, så då gör det ju inget om de ramlar i... Eller är det verkligen så?

Har varit hos barnmorskan nu på morgonen. Blodtrycket har inte ökat nåt mer utan ligger kvar på samma nivå som förra gången, och fortfarande ingen äggvita i urinen. Klumpen far omkring som bara den och hjärtljuden är jättebra, det är en pigg lite krabat därinne... Men vi tycker det vore roligare om den kom ut och var pigg här ute hos oss ;o)
Ska tillbaka på fredag, (om den inte velat komma innan dess) och då bokar man en igångsättningstid till slutet av veckan efter. Så om två veckor är den ute, oavsett om den vill själv eller inte. :o)
Så även om det känns som det så, är jag ingen elefant som är gravid i två år... :o)Idag står dammsugning på schemat här hemma. Lite rörelse kan kanske få nåt att hända...

2 kommentarer:

Morfar sa...

Jaså, är det dags för en ny diskussion om alkohol. Senast var det när du var i tonåren. Men det är väl nu som då:Du bestämmer själv...;-)
Som morfar har man ju privilegiet att lära barnet alla de viktiga sakerna här i livet, d v s de bus som är viktiga för att föra barnkulturen vidare. Dessutom att finnas till hands när barnbarnet tagit sin första fylla och inte vill gå hem, mm. Eller?

Emma sa...

Mmmm... Nu har vi väl tänkt oss ett välartat barn som inte tar nån fylla innan det fyllt 25 ;o)
Men då kan det ta taxi till Sala och morfar ;o)