lördag 20 december 2008

Albin har kommit ut :o)

Som ni kanske har märkt så har jag inte kunnat blogga på ett tag... Det beror på att jag har varit upptagen med annat... Natten mot måndagen (15/12) började värkarna lite försiktigt, de höll i sig nästan hela dagen men avtog framåt kvällen, så jag sa till Martin att "imorgon kan du nog gå och jobba, för det här verkar inte vara på riktigt". Men Aj vad jag misstog mig, kl 2 vaknar jag av en jättevärk och sen fortsätter det så. Vid 5 åker vi till förlossningen, och massa timmar och en annan historia senare kom vår Albin ut kl 21.04 den 16/12. Han vägde 3930g och var 49 cm lång och mådde prima. Inte visste jag att det faktiskt var en riktig Klump därinne...

Idag har vi kommit hem med våran guldklimp till en helt ny värld som familj, så nu ska vi försöka anpassa oss till livet som småbarnsfamilj.

Men jag ska inte hålla er på halster, här är några bilder på vår sötnos.


Albin och Mamma

Lite trött...Pappa och Albin
4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad vi har längtat efter bilder. Han är jättefin och namnet indikerar ju att han kan bli en riktig storseglare precis som mamma och pappa.

Stora kramar från Christer och Anneli

Anna sa...

Grattis till er alla från oss i Piteå!!!

Lotta sa...

Men så roligt,Åh så härligt..Va fin han e!Va säger du Emma,ska man gå o ramla runt lite så det händer nåt här eller.. :-) Ta hand om varandra & mys ordentligt nu (så kan ni tipsa oss om ditt o datt sen)Kram från en som ruvar fortfarande!

Wanda sa...

Albin är verkligen jättesöt. Vill att jag och Linnéa ska bli helt friska så vi också får klappa på honom.