fredag 2 september 2011

Väntar...

Dagarna flyter på ganska fort, trots att jag inte orkar göra så mycket...
I onsdags fick Albin vara hemma, då han sovit jättedåligt under natten, och vi trodde att han höll på att bli sjuk. Men det var en urpigg kille jag hade här hemma, som tyvärr fick dras med en mamma med tidernas foglossning. På kvällen kom mormor, vilket var ett välkommet avbrott i den tråkiga dagen.
I torsdags var det dagis igen och jag träffade pappa en stund, och idag var dagis stängt, så det blev en hemmadag igen. Men mormor och morbror Björn var här på förmiddagen, och pappan tog ledigt på eftermiddagen för att underhålla lillprinsen. Nu är pappan och Albin och badar på badhuset, medan jag vilar.

Jag är så vansinnigt trött, jag kan inte minnas att det var såhär förra gången. Och Albin är så vansinnigt mammig, vilket säkert är en reaktion på att det börjar närma sig, men det är svårt när man inte orkar någonting. Det leder lätt till att både jag och Albin blir tjuriga... Så nu vill vi gärna se att bebisen kommer ut, så vi kan påbörja livet med fyra i familjen. Vi är så nyfikna på vem som gömmer sig därinne ;)

Men nu ska vi njuta av en trevlig helg tillsammans.


2 kommentarer:

Annas resa sa...

Jag var helt säker på att ni hade fått och hade fullt upp med bäbin eftersom det varit glest med uppdateringar här. Att vara trött i slutet av graviditeten när man har en liten knatte hemma är inte så konstigt. Tempot är ju helt annat hemma än när man väntade nummer ett... Jag minns en gång i slutet av graviditen med Ville när jag råkade somna med Ebbe keandes kring mina fötter. "Vakna, mamma!" sade en då tvåårig liten madam.

HannaiLondon sa...

Holl ut inte langt kvar nu! Du kan skicka Abbe till mig om du vill. Jag sover anda inte pa natterna och pa dagarna kan jag inte haller sova.