tisdag 3 januari 2012

Nytt år, men vad hände egentligen förra året?

2011
I Januari var det sjukt mycket snö, och vi väntade på magsjukan som härjade på dagis, men som aldrig kom till oss :)
I Februari köpte vi slalomskidor till Albin och provade dem här hemma, eftersom det fortfarande var sjukt mycket snö. Något som inte berättades i Bloggen var att vi var på ett tidigt ultraljud och fick se att det bodde en liten bebis i min mage.
I Mars upptäckte vi leklandet Lek och Bus i Upplands Väsby. Nu gick vi på rutinultraljudet och fick se en lite större bebis i magen.
I April kom våren med buller och bång. Den smälte snabbt bort all snö och bjöd på sol och värme. Vi var en sväng i Sälen och provade Albins skidor i backen.
I Maj var vi och hälsade på Samuel och Hanna i London. Där tittade vi på lite hajar och köpte en hel massa Playmobil också.
I Juni sade Martins Skoda upp sig och vi köpte en ny Kia istället. Vi byggde också en lekstuga/koja på tomten.
I Juli gav Albin bort sina nappar till rådjuren och fick en tramptraktor som tack. Jag och Albin var lediga och vi hade hantverkare hemma som fixade taket. Vi var också ute med båten en helg, vilket inte var helt enkelt som höggravid.
I Augusti väntade vi på bebisen som skulle komma i början av september. Albin trodde aldrig den skulle komma ut. Vårt nya sovrum blev också färdigt.
I September fortsatte vi att vänta. Men efter MYCKET väntande kom hon, världens finaste Maja.
I Oktober var vi förkylda hela bunten och Albin bestämde sig för att sluta med blöja.
I November var vi i Sälen en sväng. Vi fick också konstaterat att Maja har förkylningsastma och vi hade kvartsamtal för Albin och fick bekräftat att han är världens finaste kille :)
I December fyllde Albin tre år och vi firade jul med ett par besök på barnakuten.

Ja, det var väl kort och gott 2011. Ett år som bjöd på mycket bra. Speciellt vår lilla prinsessa :)

Nu återstår att se vad 2012 kommer att bjuda på.

Inga kommentarer: