tisdag 16 augusti 2011

Resten av familjen tillbaka i vardagen...

Själv är jag föräldraledig :)

Skönt att vara ledig nu när jag inte är världens smidigaste..

Martins andra semesteromgång tillbringades med et trevligt besök hos Anneli, Christer och Ingrid i Göteborg och hemmafix.
Albin och pappa åkte karuseller på Liseberg tills Albin storknade..
I farfarsflygplanen fick inte pappa följa med
Väl hemma igen var det mest lek på tomten och små utflykter som gällde. En utflykt gjordes till Lådbilslandet tillsammans med familjen Wendel.

Pappa och Albin provade på flottarna på lådbilslandet


Och grävde med en grävmaskin

Albin fick köra både motorcykel, tåg och traktor. Motorcyklarna var roligast.
Resten av tiden gick åt till att spackla, slipa och tapetsera vårt nya sovrum som hantverkarna byggt medan vi var i Göteborg.
Och såhär blev det :)

 Jag och Martin var ute och åt och gick på bio i slutet av Martins semester. Sen sov vi i mammas och Mats hus, så fick farmor och farfar prova på att vara barnvakt över natten, lite som övning inför bebisens ankomst. Och det gick självklart superbra, så nu kan jag slappna av när det är skarpt läge :)

Nu är det mest fixande här hemma för mig, tvätta bebiskläder, kanske börja med bebisens rum, städa och däremellan försöka ta det lite lugnt (inte min starka sida....) Nu är det mindre än tre veckor kvar till beräknat datum för bebisen, så jag har till och med börjat slänga ner lite saker i en väska som kan vara bra att han på förlossningen och BB...


Inga kommentarer: