söndag 28 februari 2010

Äntligen friska!

Albin älskar att rita...

... när han inte busar... Här har han hittat tändblocken till öppna spisen...


Ja, tro det eller ej, men nu är vi friska allihop, samtidigt. :) OK, lite snor och hosta får man stå ut med, men vi är pigga, sover bra och känner oss friska. Albins astma verkar vara någorlunda under kontroll och helgen har varit trevlig :)

Igår var vi på IKEA och köpte en bäddmadrass till Albins säng. Vi skulle köpa en extra del till hans leksaksförvaring också, men de har gjort den i fel format, så den passar inte ihop med de andra delarna... Smart... Sen åkte vi till Tom, Anna och Sofia i Tyresö och hade en trevlig kväll. Albin fick massor av kramar av sin kusin Sofia och kusinerna badade ihop, mysigt var det :)

Idag tog vi en tur till leklandet Lekiz här i Åkersberga. Vi trodde nog att Albin skulle vara för liten, men vi hade fel :) Albin trivdes jättebra och lekte och hade jättekul. Lite astma fick han, men det verkade som att han börjar förstå att medicinen fungerar, för när jag frågade om han ville ha Kalle Ankamedicin svarade han ja, och sen tog han medicinen utan tjafs.

På Lekiz har de massor av roliga saker :)

Sen kom Albins farmor, farfar och gammelfarmor hit och fikade och Albin var på superhumör :)

Farfar vek ett pappersflygplan som Albin jagade

Imorgon är det jobb och dagis som gäller igen. Men nu, när Albin är friskare och piggare, går det jättebra på dagis och han trivs jättebra. Skönt tycker vi allihop. :)

Inga kommentarer: