måndag 7 september 2009

Helg och Fruhippa :o)

I fredags tog vi en tur med vagnen. Mamman tvingade på den lille sjuklingen mössa, trots att det var 18 grader ute ;)

Mössa mitt i sommaren

På kvällen var det fredagsmys för hela slanten. Albin har fått en idé om att han inte ska bli matad, så hans middag bestod av kokt fisk, kokta makaroner, ärtor, majs och mozarella. Det är lätt mat att plocka i sig själv med fingrarna.

Äter själv

Sen däckade vår lille stålman i soffan

Även stålmannen måste sova

Natten till lördagen gick Martin vakt på båtklubben. Han kom hem vid 6. När Albin vaknade vid 9 erbjöd jag mig att ta honom så Martin skulle få sova, men då sa Martin att "Nää, det är ok, jag är rätt pigg". Där borde jag väl ha börjat ana något. Men det gjorde jag inte...
Vi åt frukost, och sen ringde det på dörren, det är väl Nisse och Wanda tänkte jag, men in stormar 9 av mina tjejkompisar. Nu var det dags :). Så på med tights och rosa t-shirt som var fransad, på med röd peruk och diadem med svart gloria och iväg. Det blev en rolig, trevlig och mysig dag med picknick, afrikansk dans, massage, mys på Centralbadet och god, trevlig middag.
Jag har ju inga bilder, men Albin lånade glorian, han var bra mycket sötare i den än jag var ;)

När jag kom hem efter fruhippan hade Mamma och Mats kommit hit och mellanlandat innan de på söndagen skulle vidare till Spanien.

På söndagen skjutsade vi mamma och Mats till Arlanda innan vi åkte på Vallentuna flygdag med Albins farfar. Det var jättetrevligt.

1 kommentar:

Honungspojkens mamma sa...

Vad söt han är där i soffan, lilla Stålmannen!

Kram