lördag 12 september 2009

Ganska frisk! :o)

Under veckan har lilleman blivit bättre och bättre, förutom natten till onsdagen då han plötsligt började hosta massor. Nojjiga förstagångsföräldrar som vi är, ringde vi sjukvårdsupplysningen som trodde på falsk krupp. På onsdagen ringde vi barnsjukhuset och fick komma in (antagligen bara för att vi har en försäkring ). Läkaren tittade på oss och frågade om det var första barnet... Han sa sen att man vänjer sig och slutar oroa sig för minsta lilla... Men han undersökte i alla fall Albin och hörde inte längre når blåsljud på hjärtat, inga problem i luftrören (vilket vi ju trodde, det var ju därför vi var där) däremot hittade han en begynnande öroninflammation som antingen skulle läka utan problem eller ge öroninflammation inom de närmsta dagarna. Det blev ingen öroninflammation :)

I torsdags stekte pappan plättar till hela familjen. Mums tyckte Albin!


På fredagen var vi på promenad med Anna och Lea och åt en trevlig utomhuslunch. Vi höll oss ute för att minska risken att Albin skulle smitta Lea med nåt.

Ett bad kan vara skönt när man har hosta


Idag var Albin så pigg att vi gick på babysimmet. Det gick jättebra! Han älskar det verkligen! Sen tog vi en tur i Solna Centrum innan vi åkte ut till Värmdö för att äta middag hos Martins farbror och hans familj. Trevligt!

Inga kommentarer: