måndag 24 oktober 2011

Trevlig helg!

Albin är ju ledig från dagis på fredagar, så i fredags åkte vi till Täby centrum. Men Albin ville leka på en lekplats också, så först åkte vi förbi lekplatsen vid Albins morfar, och lekte en stund mer morfar och Britt-Marie. Sen åkte vi till Täby och åt lunch och köpte vantar och ett par tröjor till Albin som växer ur alla kläder just nu...

Kör tåget på lekplatsen

Roligt att gunga!

Kör motorcykel
 På kvällen hade vi fredagsmys här hemma.
På lördagen skulle vi på 2-årskalas hos Alfons, så vi tog en tur till ToysRUs och köpte present, innan kalaset, som var en trevlig tillställning.
Igår åkte vi och handlade mat och pantade flaskor. Sen grillade vi pinnbröd här hemma och fick besök av Albins farmor och farfar. Senare lagades här lasagne och familjen Sidfalk hit på middag.

Jag har fått ett paket med Zetas parmesanostar från Buzzador, dessa passade vi på att prova med Niklas och Wanda. Mycket gott, och vi kom nog överens om att den godaste var den som var lagrad i 22 månader. Men det var roligt att få prova, och jämföra parmesanostar med lagringstid 14 månader, 22 månader och 28 månader.
Tre goda Parmesanostar att prova :)
Maja börjar bli friskare tror jag, hon får fortfarande hostattacker, så man tror att hon håller på att kvävas, men snoret är i princip borta nu. Skönt! Hon har kommit på att babygymmet är ganska roligt, och där ligger hon och försöker charma Bamse, Skalman, Lille Skutt och Katten Jansson. Hon ler med hela ansiktet :)Hej Bamse!
GLAD!

1 kommentar:

HannaiLondon sa...

Sotnos! Alice lanktar efter att fa leka med Maja pa hennes matta. Men Maja far lara henne hur man gor for hon vet inte riktigt hur man gor annu. :)