söndag 1 maj 2011

Valborgshelg

Veckan som gick var kort. Jag är lite trött och har lite foglossning, men mår annars OK. Tröttheten visar sig i att jag inte kommer upp på morgnarna... Istället för att kliva upp 5.20 och åka innan 6, så kliver jag upp med familjen och åker efter 7... Men det får vara så just nu...
Lilleman är till och från ett litet monster som visar sin egen vilja och ger oss svar på tal, men emellan utbrotten är han helt underbar. Han vill gärna pussa och klappa på bebismagen också ;) I fredags fick han följa med till barnmorskan och lyssna på bebisens hjärta. Spännande, och barnmorskan fick tusen frågor om allt mellan himmel och jord... Bebisen verkar i alla fall må bra, även om min mage är rätt stor redan ;).
På kvällen kom Albins mormor och Mats förbi en stund och Albi hade en lite konsert...

  Fredagskväll och "Så ska det låta", Albinversionen.

På valborgsmässoafton åkte vi först ut till båten och tog bort täckställningen och gjorde rent inuti. Albin fick en sprayflaska med vatten och tyckte det var jätteroligt att städa ;)

Albin städar i båten, tyvärr filmade Martin på fel ledd... Så ni får vrida på huvudet...

Sen åkte vi hem och fick ett snabbt besök av gamla faster Wilia, Thomas och Helen innan det var dags att förbereda inför valborgsmiddagen där Albins farmor och farfar, mormor och Mats, Bittan och fam. Sidfalk var inbjudna. Albin var på ett strålande humör och vi grillade och åt innan det bar av ner till brasan vid  Långsjön. Där var det massor av barn och Albin gick fram till de äldre barnen och tiggde godis. Det gick inte hem hos de äldre pojkarna, men flickorna var mer lättflirtade ;). Efter brasan gick vi hem och tappade fam. Sidfalk, men Neo med föräldrar följde med istället och vi hade en trevlig kväll.
Dagen idag bestod av ett besök i Täby Centrum och sen kalas hos kusin Emil. Roligt! Väl hemma kom mormor och Mats med sushi, gott var det.
Albin har börjat visa intresse för att inte ha blöja, så när vi är hemma så får han vara utan och ha bara kalsonger om han vill, så får han gå på toan med jämna mellanrum... Men det blir många olyckor... Men det är väl så i början, det viktiga är ju att han vill ;).

Inga kommentarer: