måndag 25 april 2011

Vårvärme!

Det går inte ens att förstå hur snabbt våren kom. Vi trodde vi skulle ha snö till midsommar, men nu är all snö borta sedan någon vecka och under påsken har det varit 20 grader varmt. Rena sommarvämen :)
Annars är det full rulle. Förra helgen var Albin lite kruppig och vi var med morbror Björn på Ikea på lördagen., på söndagen var vi på kusin Viktors 10-årskalas och Albin var i sitt esse, trots lite hosta. Sen var det kortvecka innan det bar av till mormor och Mats på onsdagskvällen. Våren har kommit till Sälen också, nästan ingen snö kvar där heller, men vi tog en tur upp till Kläppens toppstuga i alla fall. Sen var vi på påskfirandet på Sälfjällstorget med karuseller, kamelridning, Mojjekonsert och annat skoj.

Albin och mormor fikar på toppstugan i Kläppen
Karusellen var rolig i ett par varv, sen var det kris och panik... ;)
På vägen hem stannade vi till och köpte en glass och det slog oss vilken stor kille vi har...    

Sen vi kom hem från Sälen i lördags kväll har vi varit hemma och fixat. Igår fick vi trevligt besök av Anneli, Christer och lilla, söta Ingrid. Albin var lite fascinerad av den pyttelilla bebisen ;) Han pratar mycket om vår bebis som bor i mammas mage och diskuterar att den ska äta från mammas bröst och att bebisen ska bo hos oss ;) Nu pratar han om att jag är bebisens mamma, Martin är bebisens pappa och att han själv är bebisens storebror också ;)
Idag blev det en tur ut till båten för att riva av pressen, sen åkte vi och köpte jord och markduk för att äntligen fixa vårt trädgårdsland. Och efter mycket slit är det nu färdigt, planterat med potatis, morötter, rädisor och rödbetor. Albin har sprungit omkring härute halvnaken, först i kalsonger och sen utan, i bara t-shirt. Det var så otroligt varmt ute ;) Riktig sommarkänsla.

Klättrar på kärran som användes vid jordköpet

Klättrar på cykeln...

Albin och nya trädgårdslandet

Albin hjälper mamma att plantera
 Nu är det dags för en ny vecka, men en lite kortare sådan än vanligt :) Hoppas på fler helger med härligt väder :)

Inga kommentarer: