söndag 6 februari 2011

Pratkvarn i vårsolen...

Ojojoj, har det redan gått en vecka igen?

I onsdags var det planeringsdag på dagis, så jag och Albin var lediga och åkte med Linnéa, Alfons och Niklas till Skansenakvariet. Det var roligt en stund tyckte Albin, men besvikelsen var stor när han insåg att det bara fanns en haj där (kan ha varit två), en liten tigerhaj... Han hade sett fram emot att se många, stora hajar... Men de andra djuren var ju lite roliga, i alla fall en stund...

 Albin och Linnéa tittar på hajen och rockorna

Här bodde det några landsköldpaddor och ekorrar

Sen fortsatte torsdag och fredag ungefär som vanligt, förutom att Albin på fredagen var på återbesök hos ortoptisten för att se om han skelar. det gör han inte :) Hon passade på att göra ett syntest på honom också, men det var lite svårt, eftersom det är anpassat för fyraåringar... Men det gick ändå över förväntan och vi kunde konstatera att han ser ganska bra :)
Albin och mamma bakar bullar
Igår åkte vi med fam. Sidfalk till Lekiz och busade på förmiddagen och det var, som vanligt numera, full fart på Albin. På eftermiddagen bakade vi bullar och matbröd, och sen kom fam. Sidfalk hit och åt middag och vi hade en trevlig kväll.


 Tre söta bustroll

Idag var tanken att vi skulle åka och bada, men Albin ångrade sig och ville "gå ut och springa" istället, det tyckte vi var en bra idé då solen sken från en klarblå himmel. Albin ringde farmor och farfar och berättade att han ville springa med dem, så vi åkte till Bögs gård och där dök även farmor och farfar upp. Vi promenerade runt och tittade lite på hästarna, kossorna, hönorna, getterna och fåren och fikade sedan lunch innan vi åkte hemåt. Det blåste ganska kallt, men när det var lä så värmde solen riktigt vårlikt.

Albin pratar och sjunger just nu konstant, han är aldrig tyst. Jätteroligt, men man blir lätt lite trött i huvudet ;)

Albin i vårsolen
Albin och farfar tittar på djuren i ett av stallen
Eftermiddagen tillbringades hemma med lek i rummet, Pippifilmer och mys. Sen blev det bad med pappa och lite soffmys innan det var dags att sova.Inga kommentarer: