söndag 30 januari 2011

Mysig helg!

Veckan gick som vanligt fort. På torsdagen hade tre barn kräkts på dagis, så vi konstaterade att det är väl bara att vänta in magsjukan. På fredagen kräktes fem barn till, men inte Albin. Och än så länge ser det bra ut, det har ju gått mer än 48 timmar, så nu ska det ju vara lugnt säger de som vet. Vi hoppas att de har rätt :)

 Albin badar bort eventuella baciller ;)

I fredags kväll var vi så trötta, alla tre, att vi gick och lade oss tidigt. Skönt!
Lördagsmorgonen började då följaktligen kl. 6.30. Efter lite lek hemma åkte vi till Täby Centrum och Martin och Albin klippte sig. Jag hade lovat Albin en Toby från Thomas Tåget när han klippt sig, så det fick han (jag hade köpt den i förväg). Sen fick han en klubba av frisören. Vilken lycka! (Även om han till en början inte visste hur man gör när man äter klubba...)

En nyklippt Albin är helt inne i sitt klubbätande...

Sen fikade vi med Albins morfar innan vi åkte hem och tog en snabbfika hos familjen Furuvik. Efter lite utelek på tomten gick vi in och hade myskväll.
Idag har vi varit på Skansen, efter att ha styrt om Albin som ville "åka och titta på hajar". Vi såg kossor, getter, får, sälar, älgar och lodjur. Höjdpunkten var när kossorna och getterna fick mat. De åt tomater, paprika och broccoli :) Efter en korv till lunch ville Albin åka hem och sova, men efter att ha fått nappen så somnade han gott i vagnen istället och vi gick och åt en macka till lunch.


 Albin tittar på sälar

Albin tittar på hästar

När Albin vaknade fick han en bulle. Mer bullar blev det sen hemma hos Albins farmor och farfar. Sen handlade vi innan det var dags att åka hem igen.Nu har jag dragit vinnarna i Clinidermtävlingen, det blev: Inga-Lill, W, Ulrika och Elsa. GRATTIS!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad lik han ar sin pappa pa bad bilden....har aldrig satt det forut