söndag 23 januari 2011

Vardagen rullar på...

Oj vad veckorna går fort när man är igång med jobb och dagis igen... Det blev en bloggpaus som inte var riktigt planerad.

Förra lördagen ville Albin åka och bada, så det gjorde vi. Sen fikade vi hos hans farmor och farfar för att avsluta dagen med god middag hemma hos Sidfalks. Men efter middagen blev han jättetrött och jag kände att han var varm, så vi åkte hem. Och mycket riktigt, febern hade på några minuter gått upp till 40 grader.  Sen hade han hög feber både söndag och måndag, för att på tisdagen vakna feberfri... Så det blev två dagar VAB för mig. Jag tog båda, eftersom Martin ju håller på att "skolas in" på nya jobbet.
Resten av veckan gick i ett huj, och nu är det söndag igen...

 Albin åker tunnelbana, iklädd nya jackan

Igår tänkte vi åka in till stan och titta lite, men förmidddagen började med en total meltdown för hela familjen. Albin vägrade att kläpå sig och skulle bara bli buren av mig, och vi vuxna var inte heller helt nöjda... Efter att Martin tagit Albin och satt honom i bilen, åkte vi i alla fall mot stan. Halvvägs kommer vi på att Albins jacka blev kvar hemma (Albin hade fleecetröjan på sig bara), så vi fick stanna till på rean på HM och köpa en ny, som tur var hade de en jättesnygg för 100kr, vi köpte en lite för stor så kan han ha den nästa år också.
Sen parkerade vi vid Mörby station och tog, till Albins stora glädje, Roslagsbanan in till stan, där vi bytte till tunnelbana. Sen åt vi lunch på McDonalds och tog sen en promenad med vagnen i stan. Albin sov i vagnen lagom tills det var dags att kliva på roslagsbanan och åka hemåt igen. Det blev en jättetrevlig dag, trots den dåliga starten.
 Albin "Tittar på flickorna" på Mc Donalds


 På McDonalds bjöd de på glass efter maten, vilken lycka :)

Albin och pappa åker roslagsbana


Idag hade vi funderingar på att åka med Sidfalks till Skansen och Skansenakvariet, men vi ångrade oss när vi insåg hur vansinnigt dyrt det är. Så det blev en tur till Lekiz här i Åkersberga istället. Det var uppskattat att få springa runt och busa med "alla barnen".

Imorgon är det måndag igen och jobb och dagis för oss.

Inga kommentarer: