torsdag 20 augusti 2009

Veckan som gått

Ojojoj! Martin är ju pappaledig den här veckan och nästa, medan jag har semester :) Så i lördags var vi i Sigtuna med Samuel och Hanna, jättetrevligt förutom en incident på ett café där de började tjafsa om barnvagnen. Det resulterade i att vi gick därifrån och istället hittade ett annat, mycket mysigare ställe :)
På söndagen var Samuel och Hanna borta på dagen och på kvällen gjorde vi lasagne till dem och familjen Dutius-Sidfalk.

Hanna fick kalaskramar av båda barnen samtidigt

Måndagen tillbringades med familjen Andersson-Jacobsen i Uppsala. Vädret och två bebisar ledde till att vi knappt kom in till centrum innan det var dags att åka hemåt igen. Kvällen avslutades med en god och trevlig middag hemma hos dem.

I tisdags fick Albin äta sin lunch själv, det gick sådär och avslutades med att både han och barnstolen åkte in i duschen.

Äter själv

Efter det åkte vi till Albins farmor och farfar för att sedan åka till Thomas och Helen på "ungdomsmiddag". Trevligt, trevligt!

Gårdagen gick i renoveringens tecken då vi bestämde oss för att fixa hallen. Vi fick ny hatthylla och skohylla i julklapp och nu skulle de upp. Men golvet var ju hemskt, så först skulle det fixas. Nytt golv införskaffades och golvet lades på plats. Sista plankan lyckades vi förstås såga fel, varför vi fick köpa ett paket golv till... Lagom irriterande. Men golvet blev fint och hallen känns genast mycket bättre.

Idag åkte vi till Aquaria och tittade på fiskar med Albin. Han tyckte det var roligt och tittade storögt på hajar, pirayor och clownfiskar. Han var nöjd tills vi satte honom själv i tunneln "inne i " akvariet, det blev lite för läskigt...

Albin ville gärna peta på fiskarna, men det var ju glas i vägen...


Sen bar det av till IKEA och där införskaffade vi ett löv att ha ovanför madrassen vi har lagt i Albins rum. Albin sover ofta middag där och vi ville göra det lite mysigt. Martin hade en idé om att sätta belysning i lövet, och vi köpte en led-ljusslinga också. Efter lite trixande blev det äntligen klart, och verkligen värt besväret :)

Myshörna :)

3 kommentarer:

Wanda sa...

Jag vet inte om Linnéa och Albin direkt ser så smarta ut på bilden med Hanna. :-)

Emily sa...

Vad fint det är med lövet!
Kram

Jake the Peg sa...

Jattesnyggt med lovet. Nasta gang sover jag dar istallet for i lillstugan.

Noterar ocksa att man sjalv ar bortcensurerad fran alla bilder, bah. Tur att frugan haller sig framme.