måndag 3 augusti 2009

Båthelg :)

I fredags var vi hemma hos Anna, Erik och Lea och åt trevlig middag.

I lördags trotsade vi vädret och gav oss ut med båten. Te två väderleksrapporterna vi kollat stämde varken överens med varandra eller med vädret... Det skulle inte regna och det skulle klarna upp framåt lördagseftermiddagen... Men det klarnade upp på kvällen i alla fall, och söndagen skulle ju vara fin... Albin fick i alla fall prova sina nya regnbyxor :)
På kvällen grillade vi och åt middag i sittbrunnen innan regnet kom tillbaka och vi kröp in i ruffen... Albin trivdes jättebra i båten, men hatar fortfarande flytvästen... Han sov jättebra under natten och följde på förmiddagen med iland och tittade på en katt som bor på ön. Han älskar ju djur, så det var en hit :) Sen somnade han och vi la ut för att återvända till Vaxholm. Albin sov hela vägen. När vi precis hade lagt fast kom regnet (som enligt väderprognoserna inte skulle komma) och åskan. Helgen har fått oss att börja fundera på att byta båt med Martins föräldrar igen. Martin kan ju inte stå på knä eller sitta på huk, och då är ju inte vår båt världens mest praktiska...

Buspojken i förpiken

Man får bara vara utan flytväst när man är fastspänd i cykelstolen i sittbrunnen

Vi packade ihop oss och åkte ner på Kabyssen där Björn bjöd oss på lunch. Trevligt och gott. På vägen hem åkte vi förbi och hälsade på Thomas också och tog en snabb fika.

På kvällen kom familjen Dutius-Sidfalk förbi. Och oj vad Levi-magen har vuxit under veckan som de varit i Skåne... Linnéa och Albin lekte (eller tog leksaker från varandra) en stund innan de vandrade tillbaka hemåt.

Två glada linslusar

Inga kommentarer: