måndag 31 augusti 2009

Fullspäckad helg

Hungrig kille...

I lördags var det nypremiär på babysimmet. Och självklart trivdes prinsen som fisken i vattnet :) Sen hade Elin namnkalas. Det var massor av barn där, men Albin ville helst sitta med hundarna i hundgården hela tiden... Efter ett trevligt namnkalas bar det av till Linnéas 1-årskalas. Även det var en trevlig tillställning. Albin lekte med Linnéa och hennes nya leksaker.
Söndagen inleddes med att vi vinkade av Albins mormor som skulle åka hem till Sälen igen. Sen åkte vi ut till Värmdö och tittade på Martins föräldrars båt som vi ska byta till oss. Efter en snabbfika hos familjen Wendel bar det sen av till Martins arbetskompis och hans sambo som bjöd på god middag och trevligt sällskap.
Idag har jag och Albin varit med Linnéa och Wanda i Stinsen. Vi åt lunch där och gick lite i affärer, men båda barnen var lite tjuriga, så det gick sådär. Vi lekte lite i Stinsens lekavdelning, men där lyckades Linnéa ramla och slå ansiktet, stackars liten. Det gick bra, men hon fick ett blåmärke...
När vi kom hem från Stinsen hade veden vi beställt kommit. Självklart stod den inte där vi hade tänkt, så Martin ägnade kvällen åt att stapla 2 kubikmeter ved. Riktigt bra blev det :)

Albin hjälper pappa att stapla ved

Pappa, jag vill också stapla...
Inga kommentarer: