tisdag 27 januari 2009

Retro kläder...


Kolla på Albins fina kläder han fått av sin farmor. Det hade lika gärna kunnat vara något som jag haft på mig när jag var bebis... Konstigt att modet återkommer... Speciellt verkar det som att föräldrarnas generation avgör vad som är populärt för småttingarna. Tummen, Bamse och spöket Laban är ju jättepopulära nu på barngrejer, och det är ju sånt som vi läste när vi var små :o)

Vi har precis varit på en promenad med Wanda och Linnéa. Det är vansinnigt halt, så jag funderar faktiskt på att skaffa mig ett par broddar... TANTVARNING!!! ;o)

2 kommentarer:

Mats och Inga-lill sa...

Det är faktiskt ganska cool att modet kommer tillbaka. Undra om modet följer så som det gjorde när vi var små? Först hade vi massor av bruna och röda plysh-plagg sedan när det var dags att börja skolan kom dom skrikiga neon-färgade Musse Pigg plaggen.

Sedan måste jag bara informera om att det var en vandal som föreslog siten www.spelabortdittarv.se vilket inte är helt moraliskt rätt. Jag ska bara upplysa om att på siten Mr Green kan man begränsa sitt spelande (hur mycket man skall kunna sätta in varje vecka)och det kallar jag för ansvar. Dom har för övrigt en 100% deponeringsbonus just nu upp till 500 kronor

Emma sa...

Ovanstående är ju förstås skrivet av Nisse....