måndag 26 januari 2009

Det blev ett babygym :o)


Vi bestämde oss för att titta på Blocket om vi kunde hitta nåt babygym... Efter lite letande hittade vi ett för 150kr i Åkersberga. Martin ringde på det och åkte sen direkt och köpte det. Det är ett jättefräscht gym med Bamsetema. Det var nytvättat, så dat var bara att börja leka direkt. Albin gillar det verkar det som, han ligger och tittar på leksakerna och skrattar.


2 kommentarer:

Kronprinsessan på Poppelvägen 5 sa...

Ett kommunistgym, vad säger Albins pappa om det? :-D
Om man inte är kommunist kan man prova lyckan på Sveriges bästa nätcasino enligt Internet World, http://www.mrgreen.com med 100%-ig insättningsbonus upp till 500 kronor.

Svärmor och svärfar sa...

Kul att Abbe föds till att bli kommunist(socialdemokrat) han har ju inte en chans att bilda sin egen åsikt när han hela tiden blir påpraklad massa av dynga från sina föräldrar typ babygym med "karl marx tema", pyjamas som baserar sig på Maos lilla rödas omslag samt strumpor som Gudrun Schyman har stickat där mönstret symoliserar Fidels liv i trådar.
Ge grabben en chans att växa upp ståndsmässigt annars måset Poppelvägen 5 komma och rädda honom och visa honom hur man förbrukar fyra flaskor champagne på under tre minuter.