söndag 3 november 2013

Sjukstuga

Natten till i torsdags kräktes Albin. Sen var han hur pigg som helst hela dagen när Martin var hemma med barnen. Natten till frdagen var det dags igen och då kräktes även Maja.
Våra barn har aldrig förut haft en riktig magsjuka, så det var ju en intressant upplevelse när det gick sex  maskiner tvätt under natten...
I fredags var vi båda hemma, det var ju typ halvdag. Då måsde båda bra, lite snoriga, men pigga och åt bra.
Igår hade vi det trevligt, jag var tvungen att åka till Täby c och fixa en grej med bussterminalen, hela familjen följde med. Sen hade vi myskväll med film på övervåningen.
Inatt sov Albin bra, men Maja hade massa astma och hostade tills hon kräktes slem... Men inte magsjukekräk...
Så, idag åkte vi via Täby C (för att kolla in nya bussterminalen som öppnat idag) till Fjärilshuset för att där möta barnens farmor och farfar och gå på det nya hajakvariet.
Albin var lite gnällig, men, inget mer. När vi hade parkerat och promenerade mot fjärilshuset sa han plötsligt att han mådde dåligt, och sen kräktes han... Så, det var bara att åka hemåt. Vi åkte till Sollentuna där det skulle vara någon slags gammaldags utställning med smedja och skomakare mm. Men, det hade inte öppnat än, och, efter att vi klivit ur bile, sade Albin att han mådde dåligt igen, och så kräktes han igen...
Resten av dagen har han varit hängig och knappt ätit nåt alls... Vi har försökt truga i honom vätskeeraättning och cola, samt riskakor och lite ris.
Maja och jag åkte till Martinasjukhuset där hon fick kortison mot astman...

Så, det är ju spännande med sjuka barn...
I torsdags byggde vi flexitracks

I både fredags och lördags kväll tog vi cykelturer i mörkret (barnen cyklade och vi gick/sprang)

Inga kommentarer: