onsdag 20 november 2013

Högt tempo

Ojojoj, man glömmer hur hektiskt det kan vara på hösten...
Början på veckan efter barnens magsjuka, var vab på måndagen med båda för Martin och sen var jag och Albin i Täby c på tisdagen, medan Maja fick vara på dagis. Mysdag med Albin.


Förra helgen var vi på trevligt bröllop, David och Malin knöt de äktenskapliga banden ;) Barnen var med i kyrkan, och de var så duktiga och snyggast av alla.
På söndgen var vi hemma och skrotade, men framåt kvällen var det min tur att bli magsjuk. Exakt ett dygn satt det i... Bläää!
Sen rullade veckan på i 180.
På fredagen trotsade vi regnet och gick och tittade på ljusfestivalen i Åkersberca, dit alla förskolebarn fått göra lyktor.
Sen mös vi hemma och somnade i soffan...

I lördags var Albin på kalas hos Viggo och sen var Björn och Tina här på middag. De sov över och på söndagen hjälpte Björn till att bära upp löpbandet jag fått av Nisse och Wanda. Så, igår var det premiär för löpning på hemmaplan.

I söndags var Samuel, Hanna, Alice och Hugo här för att byta däck. Det var trevligt att träffas, det var alldeles för längesen.

I måndags ramlade Maja och slog sönder läppen, och, eftersom såret glipade ganska bra, tog jag en tur med henne till Martinasjukhuset, men det behövde inte sys, det hade svullnat ihop ganska bra när vi kom dit.

Nu är snart veckan slut igen, och i helgen väntar ännu ett kalas för Albin och terminens dansshow.

Inga kommentarer: