fredag 13 september 2013

Vab-igen

Förra fredagen fick Maja feber, så då var jag och barnen hemma. Sen har veckan gått,en lördag med dans för Albin, en tur till lekparken i Täby kyrkby och en trevlig helg, en vecka i full rulle, som vanligt. 
I tisdags var barnen på allergikoll på Martinasjukhuset. Albin var jätteduktig och fick ta blodprov i armen, för att se hur hans allergier utvecklas. Maja slapp, den här gången, men nu provar vi mjölk på henne igen... 
I morse, var Albin full av prickar och utslag. Så det blev VAB, igen, och en tur till doktorn. Efter två läkares undersökningar och stick i fingret, blev domen virusorsakade utslag. Allergimedicin mot klådan... Vi kör lite grekisk antihistaminsalva också ;)


Ikväll blev det sedvanligt fredagsmys med Sidfalks. Trevligt, som vanligt!
I morgon ska vi på Musse och Mimmi på turne. Tror det blir en hit, Maja älskar Mimmi Pigg, och prinsessor, och båda varianterna ska finnas i showen :)

Jag älskar vår Coopbutik. Årets matvarubutik, för övrigt. Efter x antal utbrott från vår lilla trotsmaja, kommer man dit och barnen får varsin strut popcorn. Kan det bli bättre?
VAB ute på tomten :)
Egen skörd äpplen :)

Gott?

Inga kommentarer: