lördag 14 september 2013

Musse och Mimmi på turne och mera utslag

Inatt blev klådan värre för Albin och utslagen blev fler, han fick även lite feber... Så han vaknade vid 23.30 och skrek, sen skrek han, gnällde och gnydde och var i princip vaken till ca. 2.30... Under den tiden duschade jag honom, vi lade oss i soffan och sen i hans säng. Sen, efter lite ipren somnade han, äntligen, och sov till typ 8...
Så i morse blev det en ny sväng till underbara Martinasjukhuset.  Ännu en doktor tittade på utslagen och hade aldrig sett något liknande, alla sköterskorna fickockså titta... Fortfarande lyder domen att det är virusorsakade utslag som beror på hans allergi. Efter ett stick i fingret och en dos kortison fick vi åka hem.
Sen, efter en tur till Täby centrum och införskaffande av födelsedagspresent från Albin till lillasyster, var det dags för Musse och Mimmi på turne i Annexet.
Maja var som förtrollad och satt och klappade händerna och hoppade genom hela föreställningen. Efteråt stannade vi till på Falafelkungen och åt en kebab till middag. Nu sover Maja och nya goseMimmi.
Albin klagar på klåda igen... Får se hur natten blir... I morgon har vi tänkt gå på Edsbacka marknad.

Men pappa, när börjar det egentlige? Spänd förväntan innan showen.

Hela gänget på scenen

Hela familjen, inklusive nya Mimmi Pigg åt kebab.


Inga kommentarer: