söndag 26 maj 2013

Hektisk, men rolig helg

I fredags körde vi fredagsmys med fam. sidfalk. Som vanligt trevligt, om än lite kaosartat, som vanligt.
I lördags morse bar det av till Furuviksparken, eftersom barnens farmor fått fribiljetter, inklusive åkband, snacks och massa annat. Det blev en lång dag. Vi kom dit strax efter tio, sen tittade vi på lite djur, åkte flottar och tittade på fortet. Barnens farmor hade fixat matsäck, så vi kunde ha picknick, vilket barnen älskar. Klockan 12 öppnade tivolidelen och vi styrde stegen dit.
Sen var det karuseller, bergochdalbanor, lilla fritt fall mm. Tills vi alla var helt slut. Maja somnade i mammans famn och sov sen hela vägen hem i bilen, vilket innebar att hon var vaken till 22...
Men det utnyttjade vi och tog en tur till grannarna, eftersom frun i huset där fyllt år. De har besök av två killar från Thailand som lagade lite middag till sig själva. Det var starka nudlar med grönsaker och Albin och Neo åt massor, till Thailändarnas stora förvåning :)

Flottfärd

Lek på en lekplats vi hittade på Furuvik
Mer lek

Bergsklättring

Vila lite...

Idag tog vi en tur till Linköping för att hälsa på tant Wilia. Vi pratade och åt lunch, innan barnen blev så trötta och gnälliga att vi fick tacka för oss och åka hemåt. Självklart hamnade vi ju i massa köer, så hemresan tog jättelång tid och vi fick stanna till i affären och köpa färdigmat. Men nu sover barnen och vi laddar inför ännu en späckad vecka med sommarfest på dagis, studieresa till Holland för mig och ledig planeringsdag på dagis för barnen och Martin.

Maja sprang fram och kramade Wilia när vi kom till henne

Mys i soffan
Hejdåkram
Promenad från restaurangen

Inga kommentarer: