söndag 25 november 2012

Inget Sälen i helgen

Vi hade tagit ledigt i fredags för att åka upp till Sälen och hälsa på barnens mormor och Mats. Vi hade packat bilen och åkte efter jobbet i torsdags. Men Albins hosta eskalerade och resulterade i riktigt elak krupp. Så vi fick svänga in till akuten i Gävle, efter ett samtal till sjukjårdsupplysningen för att kolla att de tar emot barn på där. Efter ett 2,5 timmar långt besök på akuten, två omgångar adrenalininhalationer och kortison, var A det värsta borra, men han lät fortfarande riktigt illa. Så vi tog beslutet att åka hem igen. Vi vågade inte riktigt åka till Sälen, 10 mil från närmsta akutmottagning. Halv ett på natten var vi hemma igen...
På fredagen mådde Albin ok, han hostade ordentligt men var pigg. Vi hade lovat honom en present, för att han var så duktig hos doktorn, så vi åkte till ToysRUs där han, efter noggrant övervägande valde en modell av ett star warsrymdskepp. Sen blev det lunch på Ikea och på kvällen fredagsmys hemma.
På lördagen tog vi med oss barnens farfar till tekniska museet och idag har vi varit hemma, förutom en sväng till Täby för att klippa Martin.
Så helgen blev bra, trots allt...

Inga kommentarer: