söndag 22 april 2012

Första jobbveckan och en helg full av umgänge

Ja, imorgon är det dags för mig att åka till jobbet igen. Det känns jättebra, trevliga kollegor och roliga projekt. Och, inte mint, 15 minuter till jobbet 15!!! Inte 1,5 timmar :) LYX! :)

Maja har haft det jättebra hemma med pappa. De har hittat på massa roligt, åkt till gammelfarmor, köpt en  pergola till trädgården, hälsat på ett dagis och varit hemma och fixat. Albin tycker också att det är roligt att det är pappa som hämtar och lämnar på dagis :)

Stora killen!
Natten mot torsdagen började båda barnen snora, och i fredags kväll fick vi inte riktigt bukt med Majas astma, så jag fick ta med mig lillskruttan till barnakuten. Efter två ventolininhalationer och kortisontabletter, mådde hon bättre och vi fick åka hem. Resten av helgen har hon mest varit hostig.

I fredags förmiddag fick Albin följa med dagis på teater, trots att han egentligen var ledig. Det var jätteuppskattat. En av fröknarna berättade att han satt helt uppslukat av teatern och tittade.

Albin har kommit på att man kan prata med Farfar över Skype. Han satt länge i sitt rum och pratade med honom :)Igår fixade vi lite här hemma och åkte och handlade. Sen hade vi trevligt besök av familjerna Furuvik och Wendel. Barnen lekte och vi grillade hamburgare. En mycket trevlig kväll.
Idag ville Albin åka till en innelekpark, så vi tog med oss familjen Kiesbye till Lek och Bus i Upplands väsby. Barnen lekte och busade i dryga två timmar. Maja provade småbarnslandet och firade med att stå själv, utan stöd, i flera sekunder när hon glömde sig eftersom hon koncentrerade sig på bollen hon höll i :)
Se åkte vi hem hit och barnen fortsatte att leka innan vi åt korv och ärtsoppa. Det blev en trevlig heldag!

Rolig spegel på leklandet

Bollhavsbad

Inga kommentarer: