torsdag 29 mars 2012

Long time no see ;)

Oj, nu var det länge sedan jag skrev...
Men en trasig skärm på min dator har gjort det besvärligt, och trevligt besök av Hanna och Alice har gjort att jag valt att tillbringa tiden med dem, istället för med datorn :)
Mina älsklingar!

Maja växer och frodas. Vi har varit på 6-månaderskontroll, hon väger 7,5kg och är ca 66cm lång. Hon kravlar på rygg (!) och vill helst resa sig mot oss hela tiden ;) Hon vill inte längre ammas på dagarna, utan kör lite kvällsamning och någon gång på natten... Men vi får väl se hur länge det håller i sig, för igår åt hon välling, för första gången verkade hon gilla det :)  Albin har slutat kissa på sig, men har en lite jobbig period just nu, med mycket gnäll och bråk. Det är mycket som händer i huvudet på den lille killen just nu... Han är väldigt gullig med sin syster och noga med att se till att hon inte stoppar saker i munnen och hon får gärna låna hans gosedjur.
När man kravlar på rygg kan man råka fastna under bordet ;)


Storebror visar


Hanna och lilla, goa Alice har varit på besök från London och bott här i en dryg vecka. Trevligt att få sällskap på dagarna för mig och Maja. Även om Maja tyckte Alice verkade vara en rolig leksak, så fick vi hålla isär dem lite, då Maja är lite mycket på ;) 

Kompismys!

Maja på säkert avstånd från Alice ;)
 Våren har kommit på riktigt, så vi har varit ute mycket :)

Cool brud!
Äntligen vår!

Gungpremiär!

Maja har varit förkyld den senaste veckan, och igår var vi på Martinasjukhuset för att kolla upp henne. Hon fick inhalera, både adrenalin och ventoline ett par gånger, och fick flytande kortison, men läkaren var ändå inte nöjd med hennes luftrör. Så nu har hon fått egna astmamediciner att behandla med här hemma också.


IT-geniet leker med "paddan"

Inga kommentarer: