tisdag 6 mars 2012

Helgen

Det är så skönt nu när ljuset har kommit tillbaka så man kan vara ute en stund efter dagis.

Lek med flygplanet på tomten efter dagis

Fredagsmys!
Ilördags åkte vi till Mulle Mecks lekpark. Först bytte vi vagnsinsats till sittdelen till Maja, hon vill inte ligga i liggdelen längre, och eftersom hon nu kan sitta själv, tyckte vi det var OK att byta. Hos Mulle Meck lekte vi, sen köpte vi lunch på grillen bredvid. Maja, som nu äter riktig mat till lunch och middag, åt mat som vi hade med oss. Dick är vi inte riktigt inkörda på detdär med att ha en bebis som ska ha mat med sig, så vi hade glömt en  mugg till henne... Men hon fick dricka ur en vanlig plastmugg ;)

Maja i sittdelen
Busunge på taket av Mulle Mecks lastbil

Tur att man har en storebror som kan köra vagnen ;)

Efter leken åkte vi till Täby Centrum och killarna klippte sig. Efter det bar det av hem till Märta, Clara och deras föräldrar på middag. En oerhört trevlig sådan. Albin och Märta hittade varandra direkt och sprang runt och busade. Sen gick de barnen och lade sig, och våra barn somnade på en filt på golvet.

Albin sover på golvet hemma hos Märta


På söndagen stod det storstädning på schemat, och sen var det avslutning på simskolan. Majas simning gick jättebra, men på Albins pass var det ett barn som kräktes ner hela poolen, så det blev ett abrupt slut... Han kommer få gå på ett igenbad för att ta igen det :).
Efter simskolan slängde vi i oss mat på Mc Donalds, innan vi åkte hem till Neo med föräldrar och lekte en stund. Albin och Neo hittade också varandra direkt och sprang iväg och busade :)

Storstädning på gång

Inga kommentarer: