söndag 13 mars 2011

Två händelserika helger...

Förra helgen var Albin lite snorig på lördagen, men vi var hos Tom och Anna och åt middag. Natten till söndagen var det mycket krupphosta, men vi klarade oss med att ta medicinerna vi har hemma. På söndagen tog vi med oss hostnisse till båtmässan och hälsade på morfar och Britt-Marie. Albin ville titta på alla båtar...
Krupphostan höll i sig, så jag och Albin var hemma på måndagen, men då gav hostan med sig, så resten av veckan blev det dagis. Vi var ute och lekte en del och hade en bra dag. På måndagskvällen var jag på föräldramöte på dagis och fick reda på planeringen inför att Albin ska byta avdelning till storbarnsavdelning till hösten. På onsdagskvällen var vi och hälsade på på den nya avdelningen, och det kommer nog bli jättebra, Albin trivs redan nu, när han hälsar på, jättebra där.

 Vi försöker skotta bort vintern här hemma....

I lördags åkte vi till nya Lek- och buslandet i Infra City. Vilket ställe! Hur stort som helst och hur roligt som helst. Flera klätterställningar och ett antal bollhav och rutchkanor. Albin älskade det ;)


På eftermiddagen kom Tom, Anna, Sofia och Sebastian hit och vi åt middag tillsammans. Albin njöt av att ha sin kusin Sofia att leka med, och leken fortlöpte nästan utan konflikter ;)

Idag var det båtmässa igen. Höjdpunkten var när farbrorn med dragspelet spelade Emilsånger bara för Albin.
Dragspelsfarbrorn spelade för en imponerad Albin...

Annars är det mycket varför just nu. Albin frågar om allt och undrar allt mellan himmel och jord. Toaletten har blivit jättespännande, och Albin vill gärna prova att sitta där...

Inga kommentarer: