fredag 31 december 2010

Clinidermbuzz...


När vi kom hem från Sälen låg det ett paket från Buzzador i brevlådan. Ansiktsvård från Cliniderm.
Trevligt tyckte jag, speciellt eftersom jag, med min just nu (på grund av vintern) torra hy behövde påfyllning. Och just Cliniderm använder jag allt som oftast eftersom det brukar funka bra för mig.

Dessutom fanns det några paket med små prover för mig att tävla ut här på bloggen.Det du behöver göra är att skicka ett mail till mig med din adress och svar på frågan: Hur många rengöringsprodukter har Cliniderm för kvinnor? Sen vill jag också att du lämnar en kommentar här på bloggen där du berättar varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas kring den 23 januari.

Svaret på frågan hittar du på www.cliniderm.se


Lycka till!

Julen

Det blev en liten bloggpaus...
Veckan innan jul bestod av VAB, då Albin fick en riktigt elak förkylning som innebar flera läkarbesök och besök på akuten på grund av hans envisa krupp... Men han var frisk till jul i alla fall, då var det min tur att börja snora...
Men när vi ändå var hemma, passade vi på att klä granen...


Julafton tillbringades här hemma. Det var trevligt!

Albin hade flugan på sig i flera sekunder...

Och Albin fick förstås massor av julklappar...

Alla pojkarna lekte med Albins nya Flexitracs...

Morbror Björn kom hit dagen innan julafton, och stannade till juldagen. Han blev snabbt Albins nya idol :)

Morbror Björn läser en av julklappsböckerna

På juldagen bar det av upp till mormor och Mats i Sälen. Där väntade ännu fler julklappar och mer trevligt umgänge, och så förstås det viktigaste... Snöskotrarna :) Så det blev inköp av en ny hjälm till Albin, och sen skotertur :)

Kittad med ny hjälm och ny buff...

Förväntansfulla pojkar

Men det är jobbigt att åka skoter... Albin somnade...


torsdag 16 december 2010

Grattis på 2-årsdagen

Tänk, för två år sedan var vi på förlossningen och hade varit där ett par timmar. Tiden har gått så fort. Från att bara vara ett litet knyte...

Till att bli en "stor pojke", som kan gå och springa, prata, sjunga och mycket mer...

Du är en envis, glad, pratsam, social och busig kille. Vi är så lyckliga att vi fått lära känna dig och har dig i våra liv.

I morse uppvaktade vi dig i sängen, men du vaknade inte av vår sång, vår lille sjusovare ;)

Ett klassiskt uppvaktande med välling och paket ;)

Inte så sugen på att vakna...

Men paket är roligt!

Vi älskar dig!





söndag 12 december 2010

2-årskalas

I går var det dags för 2-årskalas. Albin fyller ju inte förrän på torsdag, men vi tjuvstartade lite med kalas i lördags. Det var runt 20 vuxna och säkert 10 barn :) Full fart! Och massor av presenter... Albin har lekt massor med sina nya saker :) Tyvärr ville inte kameran ta kort på när Albin fick den jättestora, och enligt Albin "jättegulliga" gosedjurshunden från morfar och Britt-Marie. Man kan rida på den ;)

Flygel från mormor och Mats till en blivande liten musiker?

Albin visar morfar Ipoden

Tårtan var en glasstårta formad som ett tåg

Idag var vi inne i stan och träffade Micke och Ida en snabbis. Men Albin ville sen varken sitta i vagnen eller på pappas axlar, så fikaträffen avslutades med ett utbrott...
Familjen Sidfalk bjöd sen på lasagne till middag. Gott och trevligt!

Nu är kalashelgen slut, och vi är lite trötta, men på torsdag är det dags igen, då är ju den riktiga födelsedagen med lite middag och ännu fler presenter. Albin kommer tro att hela december är hans månad ;)

Men först är det dags för jobb och dagis igen imorgon, som vanligt...



söndag 5 december 2010

2:a advent

Ja, snart är det jul...

Veckan som varit har Albin stiftat bekantskap med adventskalendrar... Han har en Playmobilvariant, och en med choklad... Playmobilkalendern är jätterolig, det svåra är att man bara får öppna en lucka om dagen... Chokladkalendern använder vi som muta för att han ska ta sin nya astmamedicin... Frågan är hur vi gör sen, efter jul ;)

I fredags fyllde Niklas år, och vi var ute och åt julbord med honom. Jättetrevligt! Farmor var hemma med Albin. På lördagen var vi föräldrar lite trötta, men vi tog en tur med snowracern på förmiddagen. Men Albin ville gärna gå lite själv...



På eftermiddagen kom Neo och Natascha hit med sin pappa. De bor här i området och är 2,5 och 5,5 år gamla. Det var trevligt och vi vuxna kunde fika medan barnen lekte. Pappan har en stor fyrhjuling, och Albin fick åka med de andra barnen (och oss) på släpet. Det var roligt! :)

Idag åkte vi till Arninge och handlade mat. Efter att ha slängt in den i kylen åkte vi sen in till stan för att gå på julmarknad. Vi åkte till Gamla Stan, men det var så mycket folk där att vi gick vidare till Kungsträdgården direkt. Själva julmarknaden var väl ingen höjdare tyckte Albin, men de hade hästar där... Och Albin vågade, efter att ha tvekat länge, rida på en av dem, den som inte frustade och gäspade ;). Två gånger red han den lilla rundan i Kungsan ;) Sen nödljög föräldrarna lite om att hästen skulle vila och äta (och bajsa enligt Albin), för att vi skulle kunna gå därifrån. Förutom hästarna var nog tunnelbanan det roligaste idag ;)









Imorgon är det ny vecka med jobb och dagis. Men bara 2,5 veckor kvar till jul, och sen är vi lediga i över två veckor tillsammans :)