fredag 31 december 2010

Clinidermbuzz...


När vi kom hem från Sälen låg det ett paket från Buzzador i brevlådan. Ansiktsvård från Cliniderm.
Trevligt tyckte jag, speciellt eftersom jag, med min just nu (på grund av vintern) torra hy behövde påfyllning. Och just Cliniderm använder jag allt som oftast eftersom det brukar funka bra för mig.

Dessutom fanns det några paket med små prover för mig att tävla ut här på bloggen.Det du behöver göra är att skicka ett mail till mig med din adress och svar på frågan: Hur många rengöringsprodukter har Cliniderm för kvinnor? Sen vill jag också att du lämnar en kommentar här på bloggen där du berättar varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas kring den 23 januari.

Svaret på frågan hittar du på www.cliniderm.se


Lycka till!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hittar inte din mailadress så jag kommenterar här istället.

Här är svaret:
5 st

Min motivering (skriver även denna på din blogg)
Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

hoppas på tur!
Mvh//Malin
malin_the_hmmmm@hotmail.com

Elsa sa...

Jag vill gärna vinna hudvårdsprodukterna eftersom jag nu på vintern ofta får problem med torr hud i ansiktet.
Som stressad småbarnsmamma hinner jag inte lägga så mycket tid på mig själv, och är sällan ute och handlar nya produkter, så detta skulle vara ett jättebra sätt för mig att få testa Cliniderm. :-)

Inga-Lill sa...

Jag vill vinna för att jag har torr hy.

W sa...

Jag vill gärna vinna hudvårdsprodukterna. Jag har blandhy och tycker det är svårt att hitta nåt som återfuktar det torra utan att det blir för fett på de feta partierna...

Elin sa...

Jag hoppas på tur. För det är väl inte för sent?
Jag vill vinna för att få prova nya produkter.

Anna sa...

Å, vad jag hoppas att vinna.
En glad hy är en frisk hy. Det tror jag den kan bli med cliniderms produkter, och vinner jag får jag chans att prova.

Anonym sa...

Min hy har med åren blivit känsligare för dessa kalla, torra vintrar, men det är svårt att hitta bra produkter som verkligen hjälper. Just nu är jag mitt uppe i renovering och målning av vår nya lägenhet och när allt fokus ligger på vilken färg väggarna ska ha och var möblerna ska stå, har jag märkt hur lätt det är att glömma bort att sköta om huden som blir snabbt blir torr och fnasig. Jag är väldigt nyfiken på att testa om Cliniderms produkter kan hjälpa mig hålla huden ung och fräsch!

Mailade dig precis!

Trevlig söndag! Mvh Elin
(ellebellejul@gmail.com)

Ulrika sa...

Jag gillar att vinna, så det vill jag göra ;)