onsdag 20 oktober 2010

Chicago

Chicagos skyline speglad i "bönan" i Millennium Park


Några av Chicagos många skyskrapor

Nu är jag hemma efter en snabb, och spännande Chicagoresa.
Mycket arkitektur blev det... Intressant i lagom doser, men det blev liiite för mycket... Men det är väl så när man jobbar på en arkitektfirma ;) Skyskraporna var jättehäftiga, däremot har jag lite svårt för vissa gamla 50-talshus som vi tittade på som tydligen var jättefina?!
Vi åkte på en båttur på floden och fick från det hållet titta på staden, det var häftigt. Vi var också uppe i Hankook tower, på sky baren där, det var också otroligt häftigt, liksom besöker i Willis tower (fd Sars tower). Där har de byggt gladlådor på utsidan på 103:e våningen, typ 500m upp i luften. Hissen upp tog ca en minut, sjukt snabbt ;). På söndagen promenerade jag runt själv och tittade. Det blev några inköp av Timbuk2 väskor och lite grejer till Albin. Dollarn var ju under 7 kronor, så allt var jättebilligt ;)
Dessutom fick jag en ny resväska på Arlanda då min väska gått sönder ;) Schysst att byta en 199-kronorsväska mot en 1800-kronors Samsonite ;)

Willis tower och några fler, sett från båten.

Jag står uppe på en av "glasbalkongerna" i Willis Tower. Det är H Ö G T!!!


Jag hade ett enkelrum på hotellet, det var ganska skönt, och jag sov gott och är riktigt utvilad nu :) Borta bra, men hemma bäst... Det var skönt att komma hem till mina pojkar igen ;)
1 kommentar:

Pappa Söderström sa...

Tufft med glasbalkongen. Är det verkligen dina skor man ser??? Det hade inte din stö.rsta storebror gillat!

Pappa