måndag 13 september 2010

Oj, oj, oj, hösten rullar på...


Veckorna bara försvinner...
Det är jobb och dagis för hela slanten. Helgerna bara flyger iväg.
Helgen som var hade vi fullt schema, men det var bara trevligt. I fredags var Charlotte och Abrahan här på middag. Vi hade en jättetrevlig kväll, med mycket mat, och aningen för mycket vin (det kändes när Albin ville kliva upp kl. 6.30). På lördagen var vi på kalas för Hedvig på Saltarö, det var också jättetrevligt och gott.
På lördagkvällen kom fam. Sidfalk hit och tog ett glas vin, trevligt det också :) På söndagen var det simskola, och den här gången var det jättebra (efter att jag klagat för att de två första gångerna var dåliga).

Albin pratar bättre och bättre för varje dag, och nu är det tvåordsmeningar för hela slanten och han överraskar oss med nya ord varje dag :) Men han har en period just nu då han är väldigt mammig, speciellt vid nattningen, så han vägrar låta Martin natta. Han säger nej pappa, mamma natta och sparkar ut Martin ur sängen, Lyder inte Martin då så blir Albin jätteledsen. Däremot älskar han att borsta tänderna med sin nya eltandborste så tandborstfajterna är nu ett minne blott :)

Inga kommentarer: