söndag 19 september 2010

15-årsfirande och feber

I torsdags firade jag och Martin 15 år tillsammans. Martin skickade blommor till mitt jobb och hade bokat hotell i Uppsala fredag kväll till lördag, och bad på Fyrishov på lördagen, alltihop tillsammans med fam. Sidfalk. Jättemysigt!
Så på torsdagen firade vi bara med lite pizza (och Sidfalkarna förstås ;).
På fredagen åkte vi efter jobbet och åt sen en god middag på hotellet, som visserligen avslutades med efterrätt i lekrummet eftersom Albin ville att vi skulle vara där med honom och Linnéa. Sen gick vi upp på rummet och min romantiske man köpte lite skumpa som vi avnjöt i hotellsängen ;)
Lördagsmorgonen började med god hotellfrukost, och en son som var i lekrummet med Linnéa, men gick ut därifrån till några vuxna och sa "pappa är borta", vi satt ett par meter därifrån och fick skrattande förklara att pappa är här ;)
Sen hade vi en lyckad förmiddag på Fyrishovsbadet, med mååånga åk i vattenrutschkanorna.
Sen åkte vi hem för att denare på eftermiddagen äta middag med, gissa, just det, Sidfalkarna ;) Trevligt igen!
Idag var Martin och Albin på Albins simskola, sen åt vi lunch och åkte och röstade. Även i år gjorde vi ett besök på Edsbacka marknad, men även i år blev Albin febersjuk när vi kom hem, (se förra årets inlägg här). Så nu ligger han här och har 39 graders feber och är ynklig och mammig... Och u när han kan prata så kan han ju berätta hur han mår, när jag frågade honom "Du mår inte så bra va?", så fick jag svaret, "Neeej mamma"... Stackars prinsen. Så nu blir det första vabben på nya jobbet imorrn...

1 kommentar:

Hans Söderström sa...

Hej!

Ett lite senkommet, men ändå hjärtligt grattis till era 15 år tillsammans. Nästa år har ni varit ihop halva livet! Schysst!

Pappa Söderström