söndag 27 juni 2010

SOMMAR!!!!

Jag är ju inte världsbäst på att uppdatera bloggen som ni nog har märkt ;) Men jag tänkte ha kvar den ett tag till och uppdatera när jag har tid/lust. Sen jag skrev senast har vi hunnit åka till Barcelona och fira Albins farmors födelsedag. Albin skötte sig som vanligt klanderfritt. :) Han lyckades charma en och annan spanjorska också ;)
Han har hunnit ha ett kruppanfall som slutade på barnakuten med adrenalin och kortison (ingen kul erfarenhet) och han har förstås lärt sig massor av nya ord. Och massor av bus!

Det är tydligen sommar nu, en vecka kvar till semestern (och på jobbet innan jag slutar)Vi var i Sälen hos Albins Mormor och Mats över midsommar. Det blev en trevlig midsommarfest, om än ganska lugn. Vi åkte hem därifrån redan igår, och idag har vi varit en sväng i Täby centrum och köpte sandaler till Albin, klippte Albin hos frisören för första gången och köpte en plastplaskbåt. Sen har vi badat och lekt ute här hemma på eftermiddagen.

Här kommer en bildkavalkad.


Albin gillar att hjälpa till med matlagningen, men när han skulle hjälpa till med såsen hamnade nog mer yoghurt i magen är i såsen ;)

Albin och mamma leker på gården hos Mormor och Mats

Mer lek...

Vår store lille kille

Mer mamma och Albin på gården

Baddags!

Lek med bilar och båtar på locket till plaskbåten

Nyklippt prins

Det är svårt att äta med pinnar...

NJUT av sommaren tills vi hörs nästa gång!

Inga kommentarer: