måndag 17 maj 2010

Härlig långhelg

Torsdagen bjöd på en tur till IKEA, efter att Albin väckt oss kl 6... På IKEA inhandlades en förvaringsmöbel till Albins rum och två byråer till vårt sovrum.På torsdagkvällen nattades Albin i "vuxensängen" i sitt rum, och där sov han till kl 3 då han blev lite ledsen och jag hämtade över honom till vår säng.
På fredagen jobbade Martin och jag och Albin umgicks med Wanda, Linnéa och Alfons. Förmiddagen tillbringades hemma hos dem och eftermiddagen hemma hos oss. Barnen lekte i Linnéas spjälsäng...
Eftermiddagen bjöd på en del utelek i sandlådan och en massa gungande, innan papporna kom hem och vi hade en trevlig kväll tillsammans.


På lördagen vaknades det återigen tidigt och vi träffade familjen Dutius-Sidfalk i lekparken framåt förmiddagen. Det var jättefint väder och vi njöt av solen i lekparken. efter lite mat sov Albin middag och jag planterade lite växter medan Martin köpte virke till den nya trappan vi tänkte bygga vid altanen. När Albin vaknade fick han hjälpa till att bygga.

Och bra blev det, tycker vi i alla fall ;) (Ännu finare blev det när vi städat på altanen...)

På kvällen grillade vi hemma hos fam. Dutius-Sidfalk.
Söndagen började återigen tidigt, det var ju Martins födelsedag och vår bröllopsdag, så vi åkte in till stan och åt frukost på Tösses konditori. Sen lekte vi i humlegården innan vi åt pasta i Fältöversten. När vi kom hem kom grannen Hamid hit med sin traktor och grävde ut för ett trädgårdsland, och Albin sa ordet traktor väldigt många gånger ;) På kvällen grillade vi lite här hemma med Albins farbror David och fam. Dutius-Sidfalk.

Idag kom pappan hem med en trehjuling som han köpt begagnad av en arbetskompis. Den såg helt ny ut :)
I övrigt har vi en otroligt trotsig liten krabat här hemma just nu, som förutom vanligt trots lider av att inte mindre än fyra kindtänder bestämt sig för att komma fram samtidigt... Stackars liten :( Imorgon ska vi till Albins doktor och kolla upp hans allergi...

Inga kommentarer: