måndag 12 april 2010

Helg med junibacken och annat skoj

Lördagen tillbringades med Märta och hennes föräldrar. Albin vaknade kl 5 och tyckte det var morgon... Föräldrarna höll inte med. Men klockan 10 träffade vi Märta med familj vid Junibacken. Det var jätteroligt där, Albin sprang runt och lekte och vi åkte sagotåget, vilket var jättespännande tyckte Albin.

Det roligaste var nog ändå att få sitta på den gamla motorcykeln

Man kunde klättra på tronen...

På söndagen åkte vi och badade i Edsbergs simhall, det var jätteroligt att leka i äventyrsbadet för barn. Sen åkte vi till Albins farmor och farfar och firade farfar som har fyllt år. Där gick vi till lekplatsen och lekte en stund.
Albin har verkligen börjat gilla att vara ute. Idag när jag hämtade honom på dagis ville han inte alls gå in och ta av sig galonisarna och åka hem. Han ville vara kvar och leka. Men när vi kom hem fick han fortsätta leka en stund på tomten :) Det var roligt. Men nu har föräldrarna börjat titta på sandlåda och gungställning till tomten. Det kommer nog att komma till användning. Det gäller bara att hitta de bästa ;) Men först ligger fokus på båten som ska sjösättas 24 april...

Inga kommentarer: