tisdag 8 december 2009

Long time no see....

Mamma och Albin

Vi har haft fullt upp. Albin har varit sjuk, igen, så efter ett besök hos doktorn fick han bricanyl, igen. Men nu är lilleman frisk, men bacillerna har flyttat över till föräldrarna. Jag har varit hemma från jobbet igår och idag. Barnbaciller är inte att leka med ;) Även Martin är ordentligt förkyld...

Annars är det full fart här hemma. Albin har börjat komma på det här med att gå. Han går mer och mer. Han är så stolt när han lyckas utan att ramla. För ramlar gör han, hela tiden, mest för att han har så bråttom, han har inte tid att hålla balansen... Men oftast går han 5-6 steg innan han ramlar eller sätter sig ner. Rekordet är nog just nu 12 steg (som vi sett, vi vet att han övar även när vi inte ser, vi har kommit på honom ;).

Går själv!

Han är inne i någon slags ettårskris. Så han har börjat gnälla och strula med maten och sömnen. Han har också blivit jättemammig, och pappig. Men samtidigt är han jättegosig och pussas och kramas massor.
Igår klippte jag håret på honom också, det var så långt att luggen kom i ögonen och det hängde över öronen... Men nu är det kort, och plötsligt ser han mycket äldre ut... Men det är klart, han är ju stor, han fyller ju ett år om en vecka. Vår stora kille!


Nyklippt

Inga kommentarer: