måndag 23 mars 2009

Helgen!

Albin på krogen...

I fredags var vi ute och åt på Jimmys steakhouse tillsammans med 16 andra som ville fira Ann's 30-årsdag. Albin sov sig igenom största delen av kvällen. Han vaknade och ville ha mat, men ville inte äta därinne, så vi sprang ut i bilen där det var lite lugnare, och då gick det bra... Tyvärr fick vi p-böter. Vi kollade skyltarna och enligt dem var det OK att stå där.. Men det vi missade var att det längst bort på gatan satt en parkeringsförbudsskylt... SURT! Men det var en trevlig kväll ändå! :o)

I lördags hoppade vi över babysimmet eftersom Albin fortfarande var lite snorig. Men vi åkte och fikade hos Erik och Anna som går i väntans tider. Deras bebis borde titta ut vilken dag som helst... Sen åkte vi till Tyresö och firade Albins kusin Hampus som fyllt 10 år, och där blev vi kvar över middagen också... TREVLIGT!

Igår vaknade Albin vid halv 6 och tyckte att det verkade som en bra idé att prova rösten och höra vilka ljud han kunde göra... Måttligt uppskattat av föräldrarna...
Efter att ha städat fick vi besök av Fredrik och Ida och sen, när de åkt kom Jonas och Carro med lilla söta Märta. Efter att Albins farmor och farfar varit här och tittat på nya bilen så däckade vi i soffan för att sedan förflytta oss till sängen och somna...

I morse lämnade Martin in nya bilen eftersom vi hittat en lackskada på den som ska åtgärdas av Kindwalls, där vi köpte bilen. Så nu har vi bara en bil igen... Och den ska in på service på onsdag... Kul med bilar... ;o)

Inga kommentarer: