onsdag 7 maj 2014

Valborgshelg

I tisdags när jag hämtade Maja hade hon varit hostig under dagen, och hon såg lite hängig ut. När hon sedan fortsatte att hosta, åkte vi in till Martinasjukhuset, där hon fick inhalera adrenalin och fick betapred. Under tiden vi var där fick hon också feber, lilla gumman. Men, adrenalinet och kortisonet tog udden av astman och kruppen, och sen hade hon ingen mer feber heller.


På valborgsmässoafton skulle vi fixa pass till Albin och Martin, men, bokningen jag trodde att jag hade gjort hade tydligen inte gått igenom, så det var bara att boka en ny tid, en månad framåt. Men, som tur var var Andre på jobbet, så han visade oss polisbilarna i garaget och polisens skjutbana. Roligt att se.

På kvällen var Sidfalks, barnens mormor och mats, farmor och farfar och David och Malin hos oss och firade valborg. Vi hade satt upp militärtältet och kunde på kvällen sitta där och mysa. Mycket trevligt.

På första maj var Martin och sjösatte båten och sen var Bittan här och lagade middag åt oss. Mysigt!

På fredagen jobbade Martin och jag och barnen åkte till Huddinge, till Wendels. Även Christer jobbade, så mammorna och barnen cyklade till deras lekpark, där det även är en liten 4H-gård med djur. 

Inga kommentarer: