tisdag 4 mars 2014

"Sportlovsvecka" och lite VAB

Förea veckan var det sportlov här i Stockholm, men våra barn fick snällt gå på dagis :)
I måndags var båda barnen på BVC, de hade vuxit och Albin skrevs ut från BVC. Maja var nu 84,5cm kort, men har i alla fall börjat följa sin kurva, hon har gått upp ordentligt, vägde 11kg. Slbin är nästan så lång att han får åka Vilda musen på Grönan (han pratar mycket om det), han är nu 109,5cm lång och väger 18,5kg. 
Efter BVC gick vi och åte en semla :)
 

Sen rullade veckan på, men utan simning på onsdagen, så då fick Elin följa med Albin hem efter dagis, det var jätteroligt, för både barnen och mig.
På torsdagen fick jag en tid hos kiropraktorn, och domen var att mina muskler är jättespända och lederna överrörliga, det behövs några besök till...
På fredagen ville Albin vara ledig, så han fick följa med Martin till jobbet på förmiddagen och umgås med mig på eftermiddagen, på kvällen var det traditionsenligt fredagsmys med Sidfalks.
I lördags träffade vi Wendels i Heron city, vi hade tänkt gå på leklandet där, men, efter att ha ätit lunch gick vi till spelhallen istället och hade roligt :)
Albin och Alfred åkte Virtuell bergochdalbana. Turligt nog var den trasig, så de fick åka tre gånger men Betala för en :)

Maja fastnade för ett flygplan som åkte upp och ner och snurrade.

Sen blev det trevlig middag hos Wendels.

På söndagen hörde Albins kompis Jonathans föäldrar av sig och frågade om vi skulle med till Lekiz, så så blev det. Två timmars lek innan vi åkte hem och mellanlandade innan middag hos Sidfalks.

Barnen ville cykla dit, så jag gick och körde Maja och Albin cyklade.
Men Maja hade inte sovit middag...

... Så hon somnade på cykeln.

Natten till måndagen kändes Maja febrig, och, en koll med termometern visade att så var fallet. Inga andra symptom, förutom att hon ett tag klagat på att det gör ont när hon kissar och att hon hade ont i sidan. Så vi åkte till Martinasjukhuset för att kolla att det inte var urinvägsinfektion, det var det inte. 
Hängig tjej

Men idag har hon varit pigg och feberfri.





Så, imorgon hoppas vi på dagis igen :)

Inga kommentarer: