onsdag 8 januari 2014

Jullov

Det blev ett långt jullov på bloggen...

Vi var hemma med en vattkoppig Maja och kruppig Albin hela veckan innan jul. Sen åkte vi på lilljul i Långshyttan och barnen hade det jätteroligt med kusinerna.


Promenad i Långshyttan med kusinerna. Det visade sig att vi hade ett helt gäng klätterapor med oss.

Maja och morfar i Långshyttan

Julen tillbringades här hemma med barnens mormor, Mats, Björn, barnens farmor och farfar, David, Malin och barnens gammelfarmor. Det var en lugn och trevlig jul, med massor av julklappar till barnen, förstås...

Resten av den långa ledigheten var vi hemma. Riktigt skönt och välbehövligt. Vi umgicks med vänner, lekte, spelade wii, var ute, åkte till lekland och mycket mer...

Fyrhjulingstur och korvgrillning med familjen Jacobsen-Andersson

Maja var också på bio för första gången när hela familjen var och såg nya Emil och Ida.

Nyårsafton tillbringades också hemma med familjerna Wendel och Ciszuk-Hägerman. Trevligt! Roligt också att inte bara Albin och Alfred klickade, utan även Maja och Hedvig. Det bådar gott inför den kommande Teneriffaresan.


I lördags var Albin på teater med Bittan. Efteråt var vi på Koh Phangan och åt middag tillsammans. Gott och trevligt!Nu är vardagen igång igen.
Albin har blivit en stor kille, vi ska åka på informationsmöte nästa vecka på den skolan han förhoppningsvis ska börja i till hösten. 
Maja är en riktigt envis liten tjej och just nu är det mycket kläng på mig och pappa duger inte alls. Så, en del bråk blir det. Men, däremellan är hon en riktig liten spjuver och teaterapa...

Och idag fick vi erbjudande om en plats på en förskola nära Albins (förhoppningsvis) blivande skola. Går allt som det är tänkt så börjar hon redan i maj. Lite läskigt, men jag tror det blir jättebra. Har hört mycket bra om den förskolan.

Inga kommentarer: