söndag 6 oktober 2013

Höst

Ojoj, som vanligt flyger veckorna iväg under hösten...
Denna helg har varit fullpackad med umgänge. Trevligt, men det är inte utan att man känner sig lite sliten, såhär på söndagskvällen...
I fredags var vi hos Albins dagiskompis Elin och åt middag tillsammans med fam. Dutius-Sidfalk. Igår hade Albin dans, sen städade vi och fixade här hemma, och Försökte få Maja att sova middag, lättare sagt än gjort... På eftermiddagen kom Johanna med familj, och som vanligt lekte Albin och Alexander jättebra.
Idag var planen att fixa på tomten inför vintern. Sen ringde Albins kompis Olivias mamma och frågade om barnen kunde leka, så då kom hon och Olivia hit och barnen lekte hela dagen. Martin lånade Niklas släpvagn och åkte äntligen till tippen med skräphögen som legat på tomten läääänge. Skönt.
Sen kom Sidfalks hit och vi åt ostfonduemiddag. Trevligt.

Maja är snorig och hostade lungorna ur sig hela natten, hennes mage verkar också vara känsligare för mjölk nu när hon är snorig... Blä!
Nu börjar även jag känna mig täppt och tjock i halsen... Har inte tid att vara sjuk nu...

Förra helgen var också fullspäckad med besök från Charlotte och Abrahan på fredagen, födelsedagsmiddag hos Bittan och middag hos Wendels på lördagen och säkert nåfgonting på söndagen, som jg redan glömt bort...
Inga kommentarer: