torsdag 25 juli 2013

Hemmasemester

Förra vecka jobbade Martin, då hittade jag och barnen på grejer pa dagarna.
På tisdagen hade Albins kompis Jonatan kalas, så Albin var där några timmar, medan jag och Maja åkte med Wanda och Alfons till Domarudden. Efter att vi hömtat de stora barnen på kalaset, åkte vi till Grönan där Martin slöt upp efter jobbet. Trevligt, och roligt.

Jag och barnen åkte med fam. Wendel till Naturhistoriska en dag, även det var roligt och intressant, speciellt för vår vetgirige lille Albin...

Familjen Ciszuk-Hägerman var också här en dag och vi fick gosa lite med lille Hugo, som nu vuxit till sig och väger över tre kilo :). Det var förstås roligt att träffa Alice och deras föräldrar också ;)

I övrigt så har vi städat övervåningen så att det nu går att använda gästrummet, både som filmrum och som gästrum och kontoret fungerar nu som kontor igen.

I går hade vi tänkt åka till lådbilslandet, men vi gjorde vårt eget elbilsland här hemma istället, tillsammans med Sidfalks och Wendels. Först massa bilåkande och lek här, sen fyrhjuling hem till Sidfalks för lite poolhäng och middag. Jättetrevligt! Även biljetter. Fixades till "Hackenacketogens elbilsland", eftersom det var väldigt viktigt, enligt Albin.


Vädret kan vi inte klaga på, och vi fortsätter vårt semestrande :)

Inga kommentarer: