söndag 28 april 2013

Födelsedag

Så var våren verkligen här!
Och, det som hör våren till är min födelsedag.

I frdags hade vi fredagsmys med Sidfalks, igår hade Albin sista danslektionen för terminen medan Martin och Maja hjälpte till på områdets städdag. På eftermiddagen kom fam. Jacobsen/Andersson hit på lek och middag. märta hade med sig sin riktiga cykel, och kunde cykla själv. Inspirerade blev vi och ringde på kvällen på en cykel på blocket, som Martin och Albin åkte och hätade i. Morse efter kin födelsedagsfrukost.
Sen, provade Albin cykeln, och, efter att ha fått hjälp att starta, cyklade han iväg. Och sen har hancyklat, och cyklat, och cyklat... Han behöver fortfarande hjälp att hålla när han startar, men i övrigt cyklar han själv. Vår stora, duktiga kille :)

Här finns film på det ;) http://www.youtube.com/watch?v=elfMVGOREko

På eftermiddagen kom mamma och Mats, Janne och Gunilla och David och Malin hit och fikade. Trevligt. Sen begav vioss in till stan, där vi mötte upp Björn och Tina och åt födelsedagsmiddag på Friday's. Mycket trevligt!

Nu väntar en vecka med mycket ledigt. Jobboch dagis måndag, tisdag halvdagsjobb för mig och ledigt för resten av familjen, sen varborgsfest på kvällen. Onsdagen ledig. Torsdag ska Albin ev. Bara ledig och hitta på nåt med farmor, och sen på fredag är alla på jobb och dagis igen, innan ännu en helg. Skönt!Inga kommentarer: