tisdag 8 november 2011

Ny vecka efter en trevlig helg

Förra veckan gick ok för Albin  utan blöja på dagis. Det hände en olycka om dagen, men det tycker jag är ok. Hemma gick det jättebra, och igår gick det bra på dagis också, verkar som att sitsen gör nytta. Igår hade de vikarier, men Albin gick på toan utan hjälp. Nu sover han utan blöja också, och hittills har det fungerat :) Vår stora kille :)

Pappan tar hand om barnen ;)

I fredags åkte jag och barnen till Martins jobb för att visa upp Maja och sen äta lunch med pappan. Efter lunchen åkte jag och barnen vidare till Mulle Meckparken, där vi lekte tills Martin slutade vid 15 då vi åkte och handlade tillsammans.
Helgen var intensiv, men trevlig. På fredagen kom Charlotte och Abrahan hit och åt middag. Det blev en sen kväll för oss vuxna, och Albin hade mardrömmar under natten, så det var trötta föräldrar som åkte med barnen till Jonas och Carro och barnen på brunch. Men det var trevligt och Albin och Märta lekte jättefint. På kvällen åt vi middag hos barnens farmor och farfar, även gammelfarmor kom dit och vi hade en trevlig kväll. På söndagen städade vi bilen, tvättade rent bilbarnstolen och fixade lite innan Erik och Linda kom hit med barnen för att fika. Efter massa bullätande åkte vi till Bittan på middag. Sen var helgen slut...

Mamma och Maja

Inga kommentarer: