söndag 12 juni 2011

Ny bil!

Martins bil, vår gamla trotjänare Skodan, som mamma köpte nästan ny, och som funnits i familjen i många år, börjar nu gå sönder mer och mer. Förra veckan smällde och rök det om den, så vi blev lite stressade. Och vi bor ju liksom så till att det inte är ett alternativ att "bara" ha en bil. Så igår (efter att i fredags haft kontakt med banken) bar det av på biljakt. Resan bar till Enköping, där vi sett att de hade Kia Carenser till bra pris. Vi hann bara kliva in i bilhallen innan Albin utbrister: " Var är vår nya bil?" Förhandlingsläget är ju sådär då, svårt att låtsas som att man bara är lite småintresserad när han upprepar det var tredje minut... Efter en kort provkörningssväng bestämde vi oss, en sån får det bli. Så på fredag hämtar vi vår helt nya Kia Carens. Den är 7-sitsig, dieseldriven och har automatlåda. Snacka om lyx ;)
Efter bilköpet var det trevligt kalas hos fam. Wendel. Den här gången kunde faktiskt Albin och Alfred leka riktigt bra tillsammans. Det bådar gott inför midsommar.
Albin ville titta på kossor och kalvar, så förmiddagen idag tillbringades vi Bögs gård, där alla djur var "jättesöta", eller "jättegulliga" ;)
Sen fika och middag med Mormor och Mats, innan nattningen som bestod av långa samtal om imorgon då Albin börjar på storbarnsavdelning på dagis. Mycket funderingar snurrar runt i hans lilla huvud om den nya avdelningen Solsidan, och hur det fungerar där. Spännande dag imorgon!

Inga kommentarer: