lördag 20 mars 2010

Tiden flyger...

Ojoj, tiden går så fort...
Förra helgen var fullspäckad med besök på båtmässan, middag med fam. Wendel och besök på leklandet Lekiz med familjen Wendel och Wanda och barnen. Trevlig var helgen i alla fall :)

På måndagen var det jobb och dagis, sen läkarbesök för att kolla Albins astma. Vi nämnde för läkaren att Albin fått utslag när han träffat katter, så då gjordes ett pricktest på en gång, och det visade som väntat att prinsen är allergisk mot katter. Synd, han som älskar katter... Men han fick medicin utskriven, så det ska nog gå bra :) Han gillar verkligen Martinasjukhuset, och medan vi väntade på att pricktestet skulle bli klart röjde han järnet...



Redan på måndagen kände jag att magkatarren började mala, och på kvällen kände jag mig jättedålig, så jag var hemma på tisdagen och jobbade hemifrån på onsdagen. Planen var att jobba torsdag och fredag, men på onsdagskvällen började Albin kräkas, så det var bara att fortsätta att vara hemma... Sen har han fortsatt att vara känslig i magen och han har kräkts lätt... Men nu verkar det vara på bättringsvägen vilket är bra, eftersom det bär av till Teneriffa imorrn ;)

Inga kommentarer: