måndag 27 juli 2009

Internetbeställd mat, helg och annat...

I torsdags kom maten jag beställt via internet. Jätteskönt att skippa åka iväg och handla :) Frysvarorna låg i en påse med kolsyreis. Och barnslig som man är så kan man ju inte låta bli att spola varmvatten på kolsyreisen så det ryker :)

Hihi, kolsyreis är kul :)

I fredags var vi i Täby centrum och träffade Lea och Anna, trevligt värre. Sen hade vi mysmiddag här hemma.

I lördags fyllde Albins farbror David år. Vi började dagen med att åka till Ikea och äta frukost, sen inhandlades barnsäkerhetsdetaljer, såsom petskydd, badkarsmatta mm... Vi hittade också en "hängfåtölj" för barn som vi tänkte modifiera och ha i båten.

"Fåtöljen" på håll

Myys!

Sen svängde vi förbi Erik och Linda och hälsade på lille Max som nu är två månader gammal. På kvällen var vi och firade David hemma hos Albins farmor och farfar. När vi kom hem därifrån hyrde vi film över nätet. Det fungerade jättebra och var hur smidigt som helst.
Söndagen tillbringades hemma med trevligt besök av Anneli och Christer. Vi träffas alldeles för sällan, men det blir ju lätt så när de bor i Göteborg och vi bor här...

I morse fick vi en inbjudan av min kusin till ett trevligt kalas i mitten av augusti. Det är barnfritt, så då har vi bokat in Albins farmor och farfar som barnvakter. Lite läskigt känns det att lämna bort Albin för första gången, men nån gång måste ju vara den första, och farmor och farfar känner han ju väl. Dessutom är vi ju nära, festen är i Täby ;)


Inga kommentarer: